Το 360sites.gr σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως περαιτέρω δέσμευση, οποιαδήποτε εικονική περιήγηση προβάλεται στην ιστοσελίδα μας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ασφάλεια

Απολύτως ασφαλής μέθοδος ενσωμάτωσης, χρησιμοποιείται καθημερινά σε δημοφιλείς σελίδες όπως το YouTube

Εγκατάσταση

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς παραμετροποίηση, απαιτείται ωστόσο η μεσολάβηση του διαχειριστή της σελίδας σας

Ωφέλη

Προβάλετε εντελώς δωρεάν τα καλύτερα τουριστικά σημεία του τόπου σας, με υψηλών προδιαγραφών εικονικές περιηγήσεις 360°


Μπορείτε να βρείτε τον απαραίτητο κώδικα για την ενσωμάτωση, κάτω από κάθε εικονική περιήγηση τουριστικού προορισμού. Το πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται ο κώδικας, είναι αυτό που φαίνεται και στο παράδειγμα παρακάτω:

Ενσωμάτωση της περιήγησης στην ιστοσελίδα σας

Σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα την παραπάνω εικονική περιήγηση 360° και στην δική σας ιστοσελίδα! Απλά μαρκάρετε και αντιγράψτε την παρακάτω γραμμή κώδικα, επικολλώντας την στο σημείο της σελίδας σας όπου επιθυμείτε να εμφανιστεί η εικονική περιήγηση 360°. Μετά την αντιγραφή, τροποποιήστε τα πεδία του κώδικα "width/height" στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

 

Για την ενσωμάτωση της περιήγησης στην ιστοσελίδα σας, απαιτείται πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα της σελίδας σας στο σημείο όπου επιθυμείτε να εμφανιστεί η εικονική μας περιήγηση. Εάν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το πώς να το πραγματοποιήσετε, επικοινωνήστε με την εταιρία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα σας. Εμείς δεν είμαστε δυστυχώς σε θέση να κάνουμε οποιαδήποτε σχετική ενέργεια για την ενσωμάτωση, ωστόσο είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική απορία.


Γιατί το κάνουμε

Ίσως αναρωτηθείτε για ποιό λόγο σας δίνουμε αυτή την δυνατότητα και ποιό είναι το δικό μας κέρδος. Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: για την αναγνωρισιμότητα του 360sites.gr σε όλο και μεγαλύτερο κοινό με τη βοήθεια όλων σας, αλλά και για την εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με την τεχνολογία και χρήση των εικονικών περιηγήσεων 360°.

Πνευματική ιδιοκτησία

Η ενσωμάτωση των περιηγήσεων στην ιστοσελίδα σας, δεν δίνει δικαιώματα ιδιοκτησίας. Ο κάτοχος της πνευματικής ιδιοκτησίας της κάθε εικονικής περιήγησης φέρει το διακριτικό λογότυπό του σε κάποιο σημείο της (γωνίες πλαισίου προβολής ή σημείο ναδίρ). Το πηγαίο υλικό των εικονικών περιηγήσεων δεν διατίθεται προς πώληση σε τρίτους και αποτελεί αποκλειστικότητα του 360sites.gr.

Όγκος δεδομένων

Δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση στον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιούνται κατά την ενσωματωμένη προβολή μιας περιήγησης, καθώς η αποθήκευση, προβολή και συντήρησή τους γίνεται από εμάς στους δικούς μας servers. Η ιστοσελίδα σας δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί με επιπλέον bandwidth και να προκύψουν επιπλέον έξοδα για την φιλοξενία της σε servers.


Επιχειρήσεις που τις χρησιμοποίησαν ήδη

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να κάνετε την ενσωμάτωση είναι και η επιπλέον προβολή που σας παρέχουμε ακριβώς επειδή προβάλετε την περιήγησή μας. Η επιχείρησή σας θα συγκαταλεγεί στο σύνολο αυτών που έχουν προβάλει τις εικονικές περιηγήσεις μας όπως βλέπετε παρακάτω, ενώ θα έχετε ένα επιπλέον backlink προς την ιστοσελίδα σας στο σημείο που έχετε χρησιμοποιήσει την εικονική περιήγηση.

Μόλις έχετε ολοκληρώσει την ενσωμάτωση, ενημερώστε μας και θα προσθέσουμε και τη δική σας επιχείρηση στην παρακάτω λίστα.